Jeg er Rikke Elverdam. Jeg er  designer, art director & kreativ konsulent. Jeg hjælper virksomheder med at skille sig ud, ved at skabe skæve koncepter og nye løsninger til deres kommunikation.

20150424-IMG_2990

Jeg er dansk designer, Art Director og kreativ konsulent med base i København. Jeg har en kandidat i visuel kommunikation fra Det Kongelige Akademi, og en AP degree i marketing management.

Min styrke og passion er at udvikle koncepter og at skabe i hånden. Jeg elsker at lede efter det rigtige tvist og efter nye metoder og materialer som kan få en umulig idé til at komme til live.

Før jeg startede Vrøvl har jeg arbejdet som Art Director hos Saatchi & Saatchi CPH, W20 og 2+1 Idébureau. Jeg har også været så heldig at være i praktik i NYC hos Sagmeister & Walsh og i Hong Kong hos Substance Hk. Jeg har arbejdet med alt indefor reklame og grafisk design, fra visuelle indetiteter og photoshoots til manuskripter til TV-reklamer og SOME.

Hos Vrøvl arbejder jeg enten alene, eller teamer op med nogen dygtige kreative der kan være med at til løfte opgaven. 

Specialier

Koncept udvikling, Art Direction, Branding & identitet, Grafisk design, Set design & Content creation.

 

Uanset om du har brug for hjælp med et projekt, har lyst til at arbejde sammen eller måske bare vil sige hej, så send mig en email.

Jeg har lavet en playliste

... for at få dig i humør til at sende den mail - Jeg håber det hjælper.

Du kan også finde mig her

Instagram, Behance, Working not Working eller endda LinkedIn.

Gratis arbejde?

Feel free to send me an email asking for free work if you are representing WWF, Danmarks Naturfredningsforening, Red Barnet, UNICEF, Mødrehjælpen or a similar Non-profit oranisation working for the preservation of nature or the protection of children.

Rikke Elverdam
Rikke@vrøvl.com
+45 24 25 43 04